Ga naar de inhoud

Over Vanrobaeys

De Firma Vanrobaeys is en blijft een familiebedrijf die in 1965 begon met het produceren van duivenvoeders. Het groeide tot op heden uit tot een sterke speler die menig Belgische en internationale toppers voorziet van het allerbeste duivenvoer voor hun kampioenen.

Een kwalitatief product

Vanrobaeys staat voor passie, passie naar kwaliteit en perfectie, alles moet correct zijn. Hierbij is kwaliteitscontrole heel belangrijk, het is onmogelijk een kwaliteitsvoeder op de markt te brengen als je grondproduct niet echt kwalitatief hoogstaand is.

Modern machinepark

Om unieke en kwalitatieve producten te produceren beschikken wij over een modern en uitgebreid machinepark. Een moderne en efficiënt gestructureerde werkplaatsinrichting draagt bij tot een optimaal productieproces. Jaarlijks blijft Vanrobaeys nv investeren in technologische mogelijkheden.

Groot aanbod

Vanrobaeys probeert een zo gevarieerd mogelijk aanbod te brengen in duivenvoeders. Elke periode van het jaar heeft zijn bepaalde voedingsnoden, een duif heeft in de rui andere noden en deugden dan in het vliegseizoen of tijdens de kweek.

Branding en marketing

Als innoverend bedrijf vinden we het belangrijk om aanwezig te zijn op nationale en internationale beurzen. Hier kunnen we onze nieuwste producten voorstellen en onze klanten en potentiële klanten verwelkomen. 
Daarnaast zetten we in op verschillende soorten marketing. Via deze weg zorgen we voor interactie en houden we onze doelgroep op de hoogte van allerlei nieuwigheden, promoties,…

Team spirit

Bij een familiaal bedrijf hoort uiteraard een familiale sfeer. Voor ons is het belangrijk dat iedereen zich goed voelt binnen het bedrijf. Werknemers vormen dé steunpilaar. Zij zorgen er voor dat een vlotte en goede service kan gecreëerd worden.

Nieuwe producten

Vanrobaeys staat voor innovatie, een gezonde duif haalt tenslotte bijna alles uit gezond voeder en dat is zo’n beetje ons uitgangspunt om steeds opnieuw te gaan nadenken en uitbreiden naar de behoeften van de hedendaagse duif… en dit doen we speciaal voor onze klanten.

Vanrobaeys blijft investeren in de toekomst

Zoals de titel het beschrijft, investeren in de toekomst is voor ons een must. Kwaliteit en service dragen wij hoog in het vaandel. Vandaar dat wij in 2020 kozen we voor de aanbouw van 22 extra silo’s. Dit zorgt voor extra opslagcapaciteit en een snellere productieopvolging. Het einde van de werken is in zicht. We hopen eind september 2021 deze nieuwe productielijnen te kunnen opstarten.

Ook benieuwd naar de Vanrobaeys passie?

Bekijk onze vacatures en ontdek of er ook een job voor jou bijzit.

Bekijk alle jobs